Tuesday, April 13, 2010

Kelas Gubahan Bunga Kristal

Kelas Gubahan Bunga Kristal
Qiasatina FlowersQiasatina Flowers akan menganjurkan kelas gubahan bunga kristal (American Dip Flowers) bermula 6 Mei 2010 (setiap Khamis dan Sabtu). Pada tahap pertama, students akan diberi tunjuk ajar yang teliti mengenai teknik dalam proses menggubah bunga kristal. Jenis bunga bagi sesi ini adalah bunga Rose, Camelia, Clematis, Sweet Pea, Bellflower dan Phalaenopsis. Kelas akan bermula pada waktu pagi dan berakhir di sebelah petang (waktu akan ditentukan kelak). Tenaga pengajar adalah berkelulusan dari negara Jepun dan mempunyai kemahiran dan pengalaman luas dalam seni gubahan bunga kristal.
*
Sekiranya sebelum ini anda pernah tertanya-tanya bagaimana bungaan kristal ini dibuat, apakah bahan yang digunakan, serta bagaimanakah teknik yang betul bagi menggubahnya. Maka inilah masanya untuk mengetahui dan mempelajarinya dari seorang pakar gubahan bunga kristal.
*
Walau bagaimana pun, kepada yang berminat diminta bertindak segera kerana tempat adalah sangat terhad (agar tumpuan teliti dapat diberikan kepada setiap student). Silalah menelefon 0143639125 atau 0124160825 untuk mendaftar atau maklumat lanjut.

No comments:

Post a Comment